https://www.assimilatieverlichting.nl/referrers/laguna/https://www.assimilatieverlichting.nl/referrers/gebr-ten-have/
Kwintplant
Locatie Westland
Gewassoort Cyclamen en pot Chrysanten
Referentie

Kwintplant

Cyclamen & pot Chrysanten kwekerij

 

Highlights Rofianda fullspectrum assimilatiebelichting boven Cyclamen en pot Chrysanten

  • Mooi licht
  • Mogelijkheden
  • Snelheid
  • Mooi product

 

Kwekerij Kwintplant is een echt familiebedrijf waarin iedereen zijn steentje mag bijdragen en met zijn handen in de klei staat. Het leuke aan deze onderneming is, dat ze nuchter blijven en logisch blijven nadenken. Zo sprak ons concept hen erg aan, en wilden ze dit met eigen ogen zien.

Zo hebben ze onze assimilatiebelichting eigenhandig boven 2 soorten gehangen, met het idee dat ze het hele proces met eigen ogen wilden zien. En resultaat kwam er al snel;  halverwege de test moesten ze de assimilatielampen uitzetten, omdat ze zagen dat de planten onder onze lampen teveel vooruit liepen op de rest van de teelt. Hier had de planning niet op gerekend. Je kon goed zien dat het gedeelte onder onze belichting sneller klaar was voor de verkoop en er beter bij stond.

Volgend seizoen kijken ze naar hoe ver ze kunnen gaan.

Waarom IVA Duurzaam?

Bij ons kun je op één ding rekenen, en dat is eerlijkheid en een goed onderbouwd advies!

Bij ons begint het avontuur door samen met de tuinder om tafel te gaan, om niet alleen te kijken naar de huidige situatie, maar ook naar zijn doelen en hoe wij samen denken de optimale belichting in zijn kas te krijgen. Aan de hand daarvan maken wij een eerlijk en goed onderbouwd lichtplan!

Maar daarna stopt het voor ons nog niet. Wij gaan voor een duurzame relatie, en zullen ook na advies en levering (en eventueel installatie) investeren in het contact met de tuinder, en daar waar gewenst, bijstaan met advies of aanpassing.

0 Landen waar ons LED armatuur wordt geleverd.
0 Uren aan zonlicht geproduceerd
0 Jaar ervaring

We geven je graag advies!

Bij ons gaat het hart sneller kloppen als wij tuinders mogen helpen bij het realiseren van nieuwe doelen en het optimaliseren van hun tuin / productie. Wij gaan graag de uitdaging aan om hun reproduceerbaarheid te verhogen en zullen altijd eerlijk advies vooropstellen. Wij geloven in duurzame relaties!

  • Hidden

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten