https://www.assimilatieverlichting.nl/referrers/kwintplant/https://www.assimilatieverlichting.nl/referrers/esperit/
Gebr. ten Have
Locatie Westland
Gewassoort Campanula
Referentie

Gebr. ten Have

Campanula kwekerij

 

 Highlights Rofianda LED assimilatiebelichting boven Campanula

  • Mooi licht
  • Efficiëntie slag Mogelijkheden
  • Een goede vervanging voor HPS
  • Betrouwbare Assimilatie

 

Deze drie heren mogen zich echt een Campanula specialist noemen. Het bedrijf onderscheidt zich door exclusiviteit, flexibiliteit en maatwerk. Door gedegen automatisering en vakkennis kunnen zijn maatwerk leveren op het hoogste niveau. Ze hebben een breed assortiment, en dit groeit doordat ze zelf veredelen.

Momenteel belichten ze met traditionele assimilatie (Son-T), maar wilden graag een vervanging voor deze vorm van assimilatiebelichting hebben. Hierdoor zijn we samen in gesprek geraakt, met als gevolg dat we een mooie testopstelling hebben kunnen ophangen, waarin we verschillende facetten testen.

Hieruit kwam sterk naar voren dat we vervanging voor HPS hadden gevonden. Daarnaast biedt het systeem veel meer mogelijkheden, doordat onze fullspectrum LED assimilatielampen te dimmen zijn. Met onze nieuwe technieken gaan we ook kijken of, door middel van sensortechnieken, we het gewas beter kunnen laten presteren.  Hierdoor kunnen zij nog efficiënter telen en een kwaliteitsslag maken.

Waarom IVA Duurzaam?

Bij ons kun je op één ding rekenen, en dat is eerlijkheid en een goed onderbouwd advies!

Bij ons begint het avontuur door samen met de tuinder om tafel te gaan, om niet alleen te kijken naar de huidige situatie, maar ook naar zijn doelen en hoe wij samen denken de optimale belichting in zijn kas te krijgen. Aan de hand daarvan maken wij een eerlijk en goed onderbouwd lichtplan!

Maar daarna stopt het voor ons nog niet. Wij gaan voor een duurzame relatie, en zullen ook na advies en levering (en eventueel installatie) investeren in het contact met de tuinder, en daar waar gewenst, bijstaan met advies of aanpassing.

0 Landen waar ons LED armatuur wordt geleverd.
0 Uren aan zonlicht geproduceerd
0 Jaar ervaring

We geven je graag advies!

Bij ons gaat het hart sneller kloppen als wij tuinders mogen helpen bij het realiseren van nieuwe doelen en het optimaliseren van hun tuin / productie. Wij gaan graag de uitdaging aan om hun reproduceerbaarheid te verhogen en zullen altijd eerlijk advies vooropstellen. Wij geloven in duurzame relaties!

  • Hidden

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten