https://www.assimilatieverlichting.nl/referrers/gebr-ten-have/https://www.assimilatieverlichting.nl/referrers/daylight/
Esperit
Locatie Nieuwveen
Gewassoort Alocasia & Ficus
Referentie

Esperit

Alocasia & Ficus kwekerij

 

Highlights assimilatiebelichting boven Alocasia en Ficus

  • Mooi licht
  • Mogelijkheden

 

Esperit is een complete teler, met een eigen veredelings- en vermeerderingstak (Esperit Young Plants), afkweektak (Esperit Plants), en een tak die zich bezighoudt met arrangementen  (Esperit Elements).

Door het hele traject in eigen hand te houden, behouden zij invloed op kwaliteit en kwantiteit gedurende het hele proces; In eigen kassen, waar ze opkweekcondities exact kunnen afstemmen op latere afkweek.

De lat ligt hoog bij Esperit, met een breed assortiment en behoren bij het midden- en hoger segment. Hierdoor zijn ze altijd op zoek naar een nieuwe manier van telen om de kwantiteit en kwaliteit verder te verhogen.

Zeker in het najaar zien ze een dip, en proberen dit op te vangen met Son-T assimilatie. Door middel van onze LED  fullspectrum assimilatielampen, hebben we vervanging gevonden voor Son-T. Zonder aanpassingen in het klimaat te doen, hebben ze dezelfde kwantiteit en kwaliteit kunnen behalen.

In de vervolgtesten zijn er nog zoveel mogelijkheden om te gaan kijken hoe we het groeiproces efficiënter kunnen maken en de kwaliteit kunnen verbeteren.

Wordt vervolgd!

Waarom IVA Duurzaam?

Bij ons kun je op één ding rekenen, en dat is eerlijkheid en een goed onderbouwd advies!

Bij ons begint het avontuur door samen met de tuinder om tafel te gaan, om niet alleen te kijken naar de huidige situatie, maar ook naar zijn doelen en hoe wij samen denken de optimale belichting in zijn kas te krijgen. Aan de hand daarvan maken wij een eerlijk en goed onderbouwd lichtplan!

Maar daarna stopt het voor ons nog niet. Wij gaan voor een duurzame relatie, en zullen ook na advies en levering (en eventueel installatie) investeren in het contact met de tuinder, en daar waar gewenst, bijstaan met advies of aanpassing.

0 Landen waar ons LED armatuur wordt geleverd.
0 Uren aan zonlicht geproduceerd
0 Jaar ervaring

We geven je graag advies!

Bij ons gaat het hart sneller kloppen als wij tuinders mogen helpen bij het realiseren van nieuwe doelen en het optimaliseren van hun tuin / productie. Wij gaan graag de uitdaging aan om hun reproduceerbaarheid te verhogen en zullen altijd eerlijk advies vooropstellen. Wij geloven in duurzame relaties!

  • Hidden

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten