https://www.assimilatieverlichting.nl/referrers/esperit/https://www.assimilatieverlichting.nl/referrers/cobaplant/
Daylight
Locatie Boskoop
Gewassoort Panicum
Referentie

Daylight

Panicum kwekerij

 

Highlights

  • Mooi licht
  • Stevig armatuur

 

Kwekerij Daylight, een mooi bedrijf dat door twee echte ondernemers is doorgestart in 2001. Het leuke en mooie aan deze onderneming is, dat ze persoonlijk blijven en ook naar kwaliteit blijven streven. Ze hebben unieke producten waarmee zij de markt goed kunnen bedienen.

Door toenemende vraag, willen ze gaan kijken of ze, door middel van ons licht, makkelijker door de winter heen stekken kunnen laten wortelen en door te laten groeien. Momenteel hebben de stekken erg veel moeite in deze periode, en is er veel uitval.

Doordat wij met onze fullspectrum assimilatiebelichting erboven meer voeding geven aan het gewas, kunnen wij hierdoor de stekken meer energie geven om zich goed te ontwikkelen.

 

Waarom IVA Duurzaam?

Bij ons kun je op één ding rekenen, en dat is eerlijkheid en een goed onderbouwd advies!

Bij ons begint het avontuur door samen met de tuinder om tafel te gaan, om niet alleen te kijken naar de huidige situatie, maar ook naar zijn doelen en hoe wij samen denken de optimale belichting in zijn kas te krijgen. Aan de hand daarvan maken wij een eerlijk en goed onderbouwd lichtplan!

Maar daarna stopt het voor ons nog niet. Wij gaan voor een duurzame relatie, en zullen ook na advies en levering (en eventueel installatie) investeren in het contact met de tuinder, en daar waar gewenst, bijstaan met advies of aanpassing.

0 Landen waar ons LED armatuur wordt geleverd.
0 Uren aan zonlicht geproduceerd
0 Jaar ervaring

We geven je graag advies!

Bij ons gaat het hart sneller kloppen als wij tuinders mogen helpen bij het realiseren van nieuwe doelen en het optimaliseren van hun tuin / productie. Wij gaan graag de uitdaging aan om hun reproduceerbaarheid te verhogen en zullen altijd eerlijk advies vooropstellen. Wij geloven in duurzame relaties!

  • Hidden

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten