https://www.assimilatieverlichting.nl/referrers/daylight/https://www.assimilatieverlichting.nl/referenties/fromboer/
Cobaplant
Locatie Westland
Gewassoort Scindapsus
Referentie

Cobaplant

Scindapsus kwekerij

 

Highlights LED assimilatiebelichting boven Scindapsus

  • Snellere ontwikkeling
  • Betere wortelgroei
  • 2% meer suikerproductie
  • Sterker gewas

In 2003 zijn deze twee broers begonnen en met het telen van groene potplanten en bloeiende kuipplanten. Hun ambitie is om het telen naar een hoger niveau te brengen en te werken in een hecht team. Ze zijn erg vernieuwend en proberen elke keer de lat hoger te leggen om aan de top te blijven.

De problemen met het gewas lagen voornamelijk in het najaar, waarin het gewas minder snel groeide, de virusdruk hoger lag, en het gewas minder kleur had. Dit zorgde ervoor dat de kwaliteit daalde.

Hiermee zijn we hard aan de slag gegaan, en door middel van onze assimilatiebelichting kregen wij het voor elkaar om deze problemen voor een groot deel weg te werken.

 

Waarom IVA Duurzaam?

Bij ons kun je op één ding rekenen, en dat is eerlijkheid en een goed onderbouwd advies!

Bij ons begint het avontuur door samen met de tuinder om tafel te gaan, om niet alleen te kijken naar de huidige situatie, maar ook naar zijn doelen en hoe wij samen denken de optimale belichting in zijn kas te krijgen. Aan de hand daarvan maken wij een eerlijk en goed onderbouwd lichtplan!

Maar daarna stopt het voor ons nog niet. Wij gaan voor een duurzame relatie, en zullen ook na advies en levering (en eventueel installatie) investeren in het contact met de tuinder, en daar waar gewenst, bijstaan met advies of aanpassing.

0 Landen waar ons LED armatuur wordt geleverd.
0 Uren aan zonlicht geproduceerd
0 Jaar ervaring

We geven je graag advies!

Bij ons gaat het hart sneller kloppen als wij tuinders mogen helpen bij het realiseren van nieuwe doelen en het optimaliseren van hun tuin / productie. Wij gaan graag de uitdaging aan om hun reproduceerbaarheid te verhogen en zullen altijd eerlijk advies vooropstellen. Wij geloven in duurzame relaties!

  • Hidden

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten