https://www.assimilatieverlichting.nl/referenties/fromboer/https://www.assimilatieverlichting.nl/referenties/p-p-orchideeen/
Perkgoedkwekerij
Locatie Nederland
Gewassoort Perkplanten
Referentie

Perkgoedkwekerij

Highlights

  • Snellere groei
  • Sterker gewas
  • Doorslaggevende resultaten binnen 4 dagen
  • Meer knoppen in gewas

Kwekerij is een perkgoedkwekerij met ruim 25 jaar ervaring in de teelt van geraniums, petunia’s en mini petunia’s. De teelt van petunia en mini petunia (calibrachoa) is in de loop der jaren steeds belangrijker geworden. Het maken van uniforme planten van een hoge kwaliteit is hun specialiteit. In december 2019 hebben we een testopstelling gerealiseerd

Na slechts 4 (!) dagen constateerde de teler al een verbetering in uiterlijk en groei ten opzichte van de “gewone” planten.

Begin januari hakte kwekerij de knoop door en besloot de opkweekruimte van ca. 2000 m2 volledig in te richten met onze fullspectrum zonlichtverlichting. Dankzij onze belichting wordt het vasthouden van de kwaliteit en uniformiteit eenvoudiger en groeit het gewas sneller. Daarnaast is met onze belichting een extra cycli gerealiseerd, waardoor de capaciteit van de kas volledig wordt benut.

Waarom IVA Duurzaam?

Bij ons kun je op één ding rekenen, en dat is eerlijkheid en een goed onderbouwd advies!

Bij ons begint het avontuur door samen met de tuinder om tafel te gaan, om niet alleen te kijken naar de huidige situatie, maar ook naar zijn doelen en hoe wij samen denken de optimale belichting in zijn kas te krijgen. Aan de hand daarvan maken wij een eerlijk en goed onderbouwd lichtplan!

Maar daarna stopt het voor ons nog niet. Wij gaan voor een duurzame relatie, en zullen ook na advies en levering (en eventueel installatie) investeren in het contact met de tuinder, en daar waar gewenst, bijstaan met advies of aanpassing.

0 Landen waar ons LED armatuur wordt geleverd.
0 Uren aan zonlicht geproduceerd
0 Jaar ervaring

We geven je graag advies!

Bij ons gaat het hart sneller kloppen als wij tuinders mogen helpen bij het realiseren van nieuwe doelen en het optimaliseren van hun tuin / productie. Wij gaan graag de uitdaging aan om hun reproduceerbaarheid te verhogen en zullen altijd eerlijk advies vooropstellen. Wij geloven in duurzame relaties!

  • Hidden

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten