https://www.assimilatieverlichting.nl/referenties/nature-alliance/https://www.assimilatieverlichting.nl/referenties/handelskwekerij-lock/
Heuger
Locatie Nederland
Gewassoort Helleborus
Referentie

Heuger

Highlights

  • Sterker gewas
  • Betere beworteling

Anthura is een expert op het gebied van veredeling en productie van anthurium en orchideeën. Op de productielocatie in Noord-Macedonië worden de volspectrum zonlichtoplossingen van Rofianda naar volle tevredenheid gebruikt. Anthura heeft ons dan ook geadviseerd bij haar relatie Heuger, producent van de Helleborus, in Duitsland.

Heuger heeft een compleet nieuw kassencomplex in gebruik genomen, grotendeels nog zonder belichting. Met behulp van een testopstelling met onze belichting, hoopt men verschillen in plantkwaliteit vast te kunnen stellen t.o.v. de traditioneel gebruikte HPS belichting. Ook hier waren de medewerkers onmiddellijk te spreken over het prettige licht waaronder zij kunnen werken.

De teler is tevreden met hetgeen hij met het blote oog constateert: de planten zien er goed uit en naburige planten groeien naar onze belichting toe. Ook de toename van het bladgewicht en de ontwikkeling van de wortels moeten aantonen wat de grote voordelen zijn van onze volspectrum LED belichting ten opzichte van niet belichten, en HPS belichten.

Waarom IVA Duurzaam?

Bij ons kun je op één ding rekenen, en dat is eerlijkheid en een goed onderbouwd advies!

Bij ons begint het avontuur door samen met de tuinder om tafel te gaan, om niet alleen te kijken naar de huidige situatie, maar ook naar zijn doelen en hoe wij samen denken de optimale belichting in zijn kas te krijgen. Aan de hand daarvan maken wij een eerlijk en goed onderbouwd lichtplan!

Maar daarna stopt het voor ons nog niet. Wij gaan voor een duurzame relatie, en zullen ook na advies en levering (en eventueel installatie) investeren in het contact met de tuinder, en daar waar gewenst, bijstaan met advies of aanpassing.

0 Landen waar ons LED armatuur wordt geleverd.
0 Uren aan zonlicht geproduceerd
0 Jaar ervaring

We geven je graag advies!

Bij ons gaat het hart sneller kloppen als wij tuinders mogen helpen bij het realiseren van nieuwe doelen en het optimaliseren van hun tuin / productie. Wij gaan graag de uitdaging aan om hun reproduceerbaarheid te verhogen en zullen altijd eerlijk advies vooropstellen. Wij geloven in duurzame relaties!

  • Hidden

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten