https://www.assimilatieverlichting.nl/referenties/heuger/https://www.assimilatieverlichting.nl/referenties/de-peelkroon
Handelskwekerij Lock
Locatie Nederland
Gewassoort Diverse soorten vetplanten
Referentie

Handelskwekerij Lock

Highlights

  • Snellere groei
  • Betere ontwikkeling

Handelskwekerij Lock is dankzij haar hoge kwaliteit vetplanten een topspeler in de branche. De stekken  worden aangeleverd in de winter en worden in hun opstartperiode dus aan relatief weinig zonlicht blootgesteld. De wens is om te belichten met een armatuur  dat zo dicht mogelijk het zonlichtspectrum kan nabootsen, zodat de plant goed kan wortelen en ontwikkelen. Daarnaast is er veel uitval doordat de nieuwe stekken uit het buitenland komen, en niet genoeg kracht hebben en/of krijgen om wortels te kunnen produceren. Hierdoor is er veel uitval, wat ervoor zorgt dat de omzet lager is. Met dit licht zullen we ervoor zorgen dat het gewas weer snel energie krijgt om zijn wortels te ontwikkelen. Ook geeft ons licht geen stralingswarmte, waardoor de plant en grond niet uitdrogen. Met dit licht krijg Handelskwekerij Lock de kwaliteit, waarmee het hele jaar rond deze goede kwaliteit geboden kan worden.

 

Waarom IVA Duurzaam?

Bij ons kun je op één ding rekenen, en dat is eerlijkheid en een goed onderbouwd advies!

Bij ons begint het avontuur door samen met de tuinder om tafel te gaan, om niet alleen te kijken naar de huidige situatie, maar ook naar zijn doelen en hoe wij samen denken de optimale belichting in zijn kas te krijgen. Aan de hand daarvan maken wij een eerlijk en goed onderbouwd lichtplan!

Maar daarna stopt het voor ons nog niet. Wij gaan voor een duurzame relatie, en zullen ook na advies en levering (en eventueel installatie) investeren in het contact met de tuinder, en daar waar gewenst, bijstaan met advies of aanpassing.

0 Landen waar ons LED armatuur wordt geleverd.
0 Uren aan zonlicht geproduceerd
0 Jaar ervaring

We geven je graag advies!

Bij ons gaat het hart sneller kloppen als wij tuinders mogen helpen bij het realiseren van nieuwe doelen en het optimaliseren van hun tuin / productie. Wij gaan graag de uitdaging aan om hun reproduceerbaarheid te verhogen en zullen altijd eerlijk advies vooropstellen. Wij geloven in duurzame relaties!

  • Hidden

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten