https://www.assimilatieverlichting.nl/referrers/cobaplant/https://www.assimilatieverlichting.nl/referenties/perkgoedkwekerij/
Fromboer
Locatie Nederland
Gewassoort Diverse slasoorten
Referentie

Fromboer

Highlights

  • Snellere kropvorming binnen 10 dagen
  • Week langer gekoeld houdbaar
  • Betere smaak
  • Dichtere celstructuur

De gebroeders Boer staan voor de uitdaging hun kassencomplex te verplaatsen van Ridderkerk naar Dinteloord.

Vanwege de modernisering en ontwikkelingen, wordt het belichtingsvraagstuk nauw bekeken. Belangrijkste aspect is, dat men alle rassen wil kunnen kweken zonder hierbij te hoeven nadenken over strakke lichtrecepten. Voor deze doeleinden is de volspectrum zonlicht verlichting van ons ideaal. Enkel het lichtniveau hoeft te worden bepaald, en verder doet de plant de rest.

In een proefcel worden de resultaten onder onze zonlicht lampen vergeleken met slasoorten onder rode en blauwe leds. De resultaten zijn verbluffend; de algehele groei is natuurgetrouw en de wortelvorming is veel beter dan onder de gekleurde leds. Daarnaast is het opmerkelijk dat alle gewassen een goede groei doormaken, wat aangeeft dat zonlicht écht het beste is voor de plant.

Waarom IVA Duurzaam?

Bij ons kun je op één ding rekenen, en dat is eerlijkheid en een goed onderbouwd advies!

Bij ons begint het avontuur door samen met de tuinder om tafel te gaan, om niet alleen te kijken naar de huidige situatie, maar ook naar zijn doelen en hoe wij samen denken de optimale belichting in zijn kas te krijgen. Aan de hand daarvan maken wij een eerlijk en goed onderbouwd lichtplan!

Maar daarna stopt het voor ons nog niet. Wij gaan voor een duurzame relatie, en zullen ook na advies en levering (en eventueel installatie) investeren in het contact met de tuinder, en daar waar gewenst, bijstaan met advies of aanpassing.

0 Landen waar ons LED armatuur wordt geleverd.
0 Uren aan zonlicht geproduceerd
0 Jaar ervaring

We geven je graag advies!

Bij ons gaat het hart sneller kloppen als wij tuinders mogen helpen bij het realiseren van nieuwe doelen en het optimaliseren van hun tuin / productie. Wij gaan graag de uitdaging aan om hun reproduceerbaarheid te verhogen en zullen altijd eerlijk advies vooropstellen. Wij geloven in duurzame relaties!

  • Hidden

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten