https://www.assimilatieverlichting.nl/referenties/handelskwekerij-lock/
De PeelKroon
Locatie Nederland
Gewassoort Elsanta
Malling Centenary aardbei
Referentie

De PeelKroon

Highlights:

  • Meer opbrengst per m2
  • Betere kwaliteit
  • Grotere en zoetere aardbei
  • Goede plantvorming

Deze jonge ambitieuze teler heeft de teelt van aardbeien met de paplepel ingegoten gekregen. Op het bedrijf ligt de productie van de aardbeien gedurende de winter grotendeels stil, terwijl het doel is om jaarrond dezelfde kwaliteit aardbeien te kunnen telen. De volspectrum zonlichtarmaturen maken dit mogelijk; het hele jaar door dezelfde constante, optimale belichting. Behalve een constante groei en de mogelijkheid tot het draaien van een extra ronde, hebben de lampen ook een positief effect op de mensen. Het witte licht maakt het werken in de kas veel prettiger. De verlichting is niet verblindend en de planten kunnen veel beter worden beoordeeld. Ze zijn zo tevreden, dat ze in de tweede fase al verder gaan uitbreiden met onze belichting.

Waarom IVA Duurzaam?

Bij ons kun je op één ding rekenen, en dat is eerlijkheid en een goed onderbouwd advies!

Bij ons begint het avontuur door samen met de tuinder om tafel te gaan, om niet alleen te kijken naar de huidige situatie, maar ook naar zijn doelen en hoe wij samen denken de optimale belichting in zijn kas te krijgen. Aan de hand daarvan maken wij een eerlijk en goed onderbouwd lichtplan!

Maar daarna stopt het voor ons nog niet. Wij gaan voor een duurzame relatie, en zullen ook na advies en levering (en eventueel installatie) investeren in het contact met de tuinder, en daar waar gewenst, bijstaan met advies of aanpassing.

0 Landen waar ons LED armatuur wordt geleverd.
0 Uren aan zonlicht geproduceerd
0 Jaar ervaring

We geven je graag advies!

Bij ons gaat het hart sneller kloppen als wij tuinders mogen helpen bij het realiseren van nieuwe doelen en het optimaliseren van hun tuin / productie. Wij gaan graag de uitdaging aan om hun reproduceerbaarheid te verhogen en zullen altijd eerlijk advies vooropstellen. Wij geloven in duurzame relaties!

  • Hidden

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten