Over IVA Duurzaam

IVA Duurzaam

De kracht om ervoor te zorgen dat elke tuinder de service en kwaliteit krijgt die hij verdient.

Rofianda

Door de wetenschappelijke en nuchtere houding kunnen zij voor elke situatie het juiste advies geven.

Synergy in kennis en praktijk

IVA Duurzaam begon als een kleine adviseur in de kantoorwereld en is uitgegroeid tot een belangrijke speler binnen de horticultuur. Dit komt o.a. omdat wij gefascineerd zijn door de verschillende toepassingen van LED. Zo komt uit meerdere studies naar voren wat de positieve effecten zijn van natuurlijk licht op de mens. Maar wat ons heeft getriggerd, zijn de effecten van dit natuurlijke licht op planten.

Nu zijn wij ons volledig gaan focussen op de toepassing van natuurlijk LED in de horticultuur. En met meer dan 30 jaar ervaring vanaf onze kant, zijn we een meer dan volwaardige sparringspartner.

Waarom IVA Duurzaam?

Bij ons kun je op één ding rekenen, en dat is eerlijkheid en een goed onderbouwd advies!

Bij ons begint het avontuur door samen met de tuinder om tafel te gaan, om niet alleen te kijken naar de huidige situatie, maar ook naar zijn doelen en hoe wij samen denken de optimale belichting in zijn kas te krijgen. Aan de hand daarvan maken wij een eerlijk en goed onderbouwd lichtplan!

Maar daarna stopt het voor ons nog niet. Wij gaan voor een duurzame relatie, en zullen ook na advies en levering (en eventueel installatie) investeren in het contact met de tuinder, en daar waar gewenst, bijstaan met advies of aanpassing.

0 Landen waar ons LED armatuur wordt geleverd.
0 Uren aan zonlicht geproduceerd
0 Jaar ervaring

We geven je graag advies!

Bij ons gaat het hart sneller kloppen als wij tuinders mogen helpen bij het realiseren van nieuwe doelen en het optimaliseren van hun tuin / productie. Wij gaan graag de uitdaging aan om hun reproduceerbaarheid te verhogen en zullen altijd eerlijk advies vooropstellen. Wij geloven in duurzame relaties!

  • Hidden

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten