Kennisbank

Wanneer is LED verlichting voor ons interessant?

 

Het is momenteel een groot doolhof van leveranciers voor glastuinbouw belichting.

Veel tuinders weten niet meer waar ze moeten kijken als ze op zoek zijn naar LED belichting voor hun kas.

Als basis zeggen wij altijd dat de belichting moet aansluiten bij de visie en het toekomstperspectief die een tuinder heeft voor hem en zijn kas.  Bijvoorbeeld als een tuinder wil sturen met kleuren, heeft het geen zin om een full spectrum armatuur te nemen, en moet je opzoek gaan naar partijen die daarin wel het sterkst zijn.

Wij hebben een full spectrum LED assimilatielamp ontwikkeld waarmee wij de zon nabootsen en waarbij we niet verder kunnen sturen binnen het spectrum. Met deze lamp willen wij de lente nabootsen en het licht maken waarin wij geloven dat de plant het best tot zijn recht komt. Hiermee creëren wij een hogere reproduceerbaarheid en snelheid met minder licht.

Daarbij geloven wij, dat als wij het zonlicht nabootsen, het niet meer uitmaakt welk gewas je onder onze assimilatielampen plaatst. Het zal altijd goed functioneren waardoor je een enorme flexibiliteit krijgt, want je kunt er elk gewas onder zetten die je wilt, en kunt flexibel wisselen.

Mocht je meer informatie willen? Contact ons gerust.

010-760 3253

Waarom IVA Duurzaam?

Bij ons kun je op één ding rekenen, en dat is eerlijkheid en een goed onderbouwd advies!

Bij ons begint het avontuur door samen met de tuinder om tafel te gaan, om niet alleen te kijken naar de huidige situatie, maar ook naar zijn doelen en hoe wij samen denken de optimale belichting in zijn kas te krijgen. Aan de hand daarvan maken wij een eerlijk en goed onderbouwd lichtplan!

Maar daarna stopt het voor ons nog niet. Wij gaan voor een duurzame relatie, en zullen ook na advies en levering (en eventueel installatie) investeren in het contact met de tuinder, en daar waar gewenst, bijstaan met advies of aanpassing.

0 Landen waar ons LED armatuur wordt geleverd.
0 Uren aan zonlicht geproduceerd
0 Jaar ervaring

We geven je graag advies!

Bij ons gaat het hart sneller kloppen als wij tuinders mogen helpen bij het realiseren van nieuwe doelen en het optimaliseren van hun tuin / productie. Wij gaan graag de uitdaging aan om hun reproduceerbaarheid te verhogen en zullen altijd eerlijk advies vooropstellen. Wij geloven in duurzame relaties!

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten