Kennisbank

Waarom zou je met assimilatiebelichting beginnen?

 

Dit is een veelgestelde vraag waar veel tuinders mee zitten. Veel tuinders hebben zo hun eigen ideeën en werkwijzen waarvan zij denken dat dat het beste werkt voor hun gewas. Vooral gebaseerd op eigen ervaring door de jaren heen, waardoor zij minder openstaan voor nieuwe ontwikkelingen.

Belangrijkste vraag is dan : sta ik open voor verandering, nieuwe inzichten en ontwikkelingen? Kies ik voor gemak of voor consistentie, en een betere oogst.

Wil je flexibel zijn, en kiezen voor gemak en consistentie, nodig ons dan eens uit. Met onze assimilatieverlichting, vergelijkbaar met zonlicht, kunnen wij veel belichtingsproblemen oplossen, zonder dat je steeds allerlei recepten hoeft aan te passen.

 

Waarom IVA Duurzaam?

Bij ons kun je op één ding rekenen, en dat is eerlijkheid en een goed onderbouwd advies!

Bij ons begint het avontuur door samen met de tuinder om tafel te gaan, om niet alleen te kijken naar de huidige situatie, maar ook naar zijn doelen en hoe wij samen denken de optimale belichting in zijn kas te krijgen. Aan de hand daarvan maken wij een eerlijk en goed onderbouwd lichtplan!

Maar daarna stopt het voor ons nog niet. Wij gaan voor een duurzame relatie, en zullen ook na advies en levering (en eventueel installatie) investeren in het contact met de tuinder, en daar waar gewenst, bijstaan met advies of aanpassing.

0 Landen waar ons LED armatuur wordt geleverd.
0 Uren aan zonlicht geproduceerd
0 Jaar ervaring

We geven je graag advies!

Bij ons gaat het hart sneller kloppen als wij tuinders mogen helpen bij het realiseren van nieuwe doelen en het optimaliseren van hun tuin / productie. Wij gaan graag de uitdaging aan om hun reproduceerbaarheid te verhogen en zullen altijd eerlijk advies vooropstellen. Wij geloven in duurzame relaties!

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten