Kennisbank

Waarom recepten verzinnen en niet richten op het tuinderschap?

 

Veel tuinders hebben gedurende het jaar meerdere gewassen staan, en ook binnen het assortiment wordt er nog wel eens wat gewijzigd.

Door met recepten te werken, lever je als tuinder in op de flexibiliteit, als je met traditionele LED belichting aan het werk gaat. Daarnaast zijn er zoveel factoren die bij elke lichtkleur een functie hebben, dat het vrijwel onmogelijk wordt voor een tuinder om het juiste spectrum te verzinnen voor zijn gewas. Zo zijn alle kleuren even hard nodig om ervoor te zorgen dat het gewas in topconditie komt.

Wij geloven erin dat een plant erg goed is afgesteld op zonlicht, en het heel goed weet wat het moet doen met het geboden zonlicht.

Mocht je meer informatie willen? Contact ons gerust.

010-760 3253

Waarom IVA Duurzaam?

Bij ons kun je op één ding rekenen, en dat is eerlijkheid en een goed onderbouwd advies!

Bij ons begint het avontuur door samen met de tuinder om tafel te gaan, om niet alleen te kijken naar de huidige situatie, maar ook naar zijn doelen en hoe wij samen denken de optimale belichting in zijn kas te krijgen. Aan de hand daarvan maken wij een eerlijk en goed onderbouwd lichtplan!

Maar daarna stopt het voor ons nog niet. Wij gaan voor een duurzame relatie, en zullen ook na advies en levering (en eventueel installatie) investeren in het contact met de tuinder, en daar waar gewenst, bijstaan met advies of aanpassing.

0 Landen waar ons LED armatuur wordt geleverd.
0 Uren aan zonlicht geproduceerd
0 Jaar ervaring

We geven je graag advies!

Bij ons gaat het hart sneller kloppen als wij tuinders mogen helpen bij het realiseren van nieuwe doelen en het optimaliseren van hun tuin / productie. Wij gaan graag de uitdaging aan om hun reproduceerbaarheid te verhogen en zullen altijd eerlijk advies vooropstellen. Wij geloven in duurzame relaties!

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten